PLAĆANJE GOTOVINOM PO PRIJEMU POŠILJKE:

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe platite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod ličnog preuzimanja na našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definisanoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Minimalna cijena računa koja uključuje besplatnu dostavu iznosi 50.00€

USLOVI DOSTAVE

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prevozničkih firmi koje obavljaju usluge transporta.
Za naručenu robu za 50.00€ i višedostava je besplatna a za iznose računa manje od 50.00€ dostava se naplaćuje

Dostavna služba dostavlja u roku od 24-48 sati od preuzimanja pošiljke.

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu pa je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Sve ostale informacije možete dobiti putem telefona 051 274 994 ili na e-mail adresi info@nrelectronics.me

LIČNO PREUZIMANJE

Plaćene narudžbe odabranih proizvoda možete lično preuzeti u našoj radnji na adresi: Rožaje, M. Tita bb.
 

Prilikom ličnog preuzimanja, molimo vas da prvo provjerite da li je roba spremna za preuzimanje na broj telefona 051 274 994, a prilikom preuzimanja donesite kopiju računa koji ste prethodno dobili na vašu e-mail adresu. Lično preuzimanje robe je besplatno pa se ne naplaćuju troškovi dostave.
 

Radno vrijeme:
ponedjeljak – subota 09:00 – 19:00.

Back to top button