O servisu

Usluge servisiranja i održavanja računara, laptopova i opreme su naša specijalnost. Vršimo otkrivanje kvarova, testiranje računara, popravku, ugradnju i zamjenu pokvarenih i oštećenih komponenti, instalaciju hardware-a i software-a kao i brojne druge usluge. U odredjenim situacijama servis može potrajati malo duže ali se o svakom detalju dogovaramo sa Vama i nema skrivenih troškova. Iza nas je više od 15 godina uspješnog poslovanja.

Računar može da se servisira ili po potrebi nadogradi na jači i bolji. Jedna od najbitnijih opcija kod servisiranja računara je SPAŠAVANJE PODATAKA o kojima mi najviše vodimo računa.

Servis laptopova

Kod laptopova dolazi do raznih kvarova od kojih veliki broj kvarova nastaje zbog pregrijavanja laptopa i varijacija u naponu. Često se dogodi da korisniku ispadne laptop iz ruke ili da se na laptop prolije tečnost. Kvarovi na laptopovima mogu da se otklone. Kod nekih kvarova se fizički mijenja neispravna komponenta i to u slučajevima napuklog ili slomljenog ekrana, neispravne tastature, neispravne baterije, hard diska i punjača za laptop. Ostali i najčešći kvarovi su kvarovi na matičnim pločama. Česti su kvarovi kada se laptop upali ali ne daje sliku kao i kada laptop neće da se upali.

Otkup laptopova

Kod nas možete zamjeniti ili prodati Vaš stari ili neispravan Laptop za potpuno nov ili polovan boljih karakteristika ukoliko želite takvu opciju. Prihvatamo i neispravne laptopove gdje prilikom procjene laptopa odbijamo njegovu vrijednost od laptopa koji planirate da kupite. Prilikom zamjene za odabrani laptop ili računar prebacićemo sve Vaše podatke potpuno besplatno, Vi plaćate samo razliku u cijeni izmedju vrijednosti onoga što nam donesete i onoga što želite da kupite!

Spašavanje podataka

Podaci koje čuvamo na računarima i laptopovima su najvažniji. Računar može da se popravi, laptop može da se popravi ali jednom izgubljeni podaci su najveći gubitak jer tako nestaju godine i godine rada, učenja, slika, muzike i svih korisnih i bitnih stvari zbog kojih smo i koristili računar. U zavisnosti od načina na koji su podaci izgubljeni ili izbrisani možemo Vam reći da li postoji način da ih povratimo. Najbitnije je da nakon gubitka podataka odmah reagujete a u to spada da ništa ne dirate dalje sami.

Do sada smo uspješno spasili mnogo podataka sa Hard diskova, USB Flash-eva, Externih hard diskova. Spašavamo podatke sa obrisanih particija i sa formatiranih hard diskova. Spašavamo podatke sa računara i laptopova koji su pokvareni, podatke kojima ne možete da priđete zbog šifara kao i podatke koji su nastali usled velike količine bad sectora na hard disku. Ono što je najbitnije je da ne pokušavate to da uradite sami. Da ne pokušavate opet da pravite particije i formatirate jer u takvim opcijama nama je posao mnogo teži, a procenat spašavanja manji. Mi garantujemo za privatnost Vaših podataka. Ono što spasimo je samo Vaše i nama je najbitnije da spasimo podatke. Garantujemo da Vaše podatke niko osim nas neće imati u posjedu, niti da se može dogoditi bilo kakva zloupotreba istih.

Spašavanje podataka ponekad traje i par dana i od Vas tražimo da budete strpljivi. Spašene podatke možemo da Vam snimimo na DVD medije, na drugi Hard disk Vaš ili naš, fleš i drugim memorijama u zavisnosti od količine podataka.

Pitanja

Ukoliko imate nekoh pitanja ili nedoumica u vezi servisa računara ili računarskih komponenti i perfirerija, slobodno nas kontaktirajte.